We power up your business applications

Een bedrijfsapplicatie ontwikkelen op maat van jouw organisatie? Die uitdaging gaan we graag aan. We hebben alle expertise én de technologie in huis om snel een custom oplossing te bouwen waarmee jij bij je klanten en medewerkers een perfecte 10 scoort. Wat kunnen we voor jou doen? 

Innovatieve digitale applicaties ontwikkelen

Webcomm is een end-to-end development agency, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige en flexibele web & portal applicaties en mobiele apps. We nemen daarnaast ook de launch marketing voor onze rekening.

Op maat van je doelgroep en doelstellingen

Als development agency werken we samen met jou om digitale applicaties te bouwen die voldoen aan de specifieke behoeften van je gebruikers. We denken mee na om jouw zakelijke doelstellingen en de behoeften van jouw doelgroepen goed te begrijpen en snel de juiste oplossing te vinden voor je digitale uitdagingen.

 

Cross-platform & cross-browser is the way to go

Om voor jou de perfecte app te bouwen die op alle toestellen, browsers en besturingssystemen werkt, beschikken we over een hele toolbox aan technologieën. Dankzij onze jarenlange ervaring en technologiekeuze hebben we bovendien een eigen basisplatform ontwikkeld. Die platformonafhankelijke benadering bespaart je een pak tijd en geld. We bieden de basisconfiguratie immers aan als licentie. Zo betaal jij slechts een fractie van de ontwikkelingskost. Goeie deal, toch? 

Benieuwd naar hoe we een project aanpakken?

Onze klanten

Onze klant- en gebruikersgerichte benadering resulteerde al in succesvolle bedrijfsapplicaties voor tal van bedrijven. Wordt jouw applicatie het nieuwe succesverhaal? 

Laat van je horen