Waarom voor WebComm kiezen? Niet alleen omdat we ervaren websitebouwers zijn die je digitale business kunnen boosten. Als onderdeel van de D’M&S communicatiegroep zijn we ook gepassioneerde verhalenvertellers, klaar om van je site een sterke communicatie- en marketingtool te maken. Daarom.

Wij maken customized websites

Wat is een goede website voor jou? Dat hangt af van wat je ermee wil doen… Volstaat een landingspagina of wil je een corporate website. Richt je je tot het grote publiek of tot een professionele doelgroep? Ga je voor e-commerce? Wij helpen je eerst de strategische lijnen uit te zetten voor we de website maken die jij nodig hebt.

Is een Click&Go website meer iets voor jou?

Niet iedereen heeft een complexe website nodig of een online platform met webshop en veel toeters en bellen. Soms volstaat een Click&Go website. Die is:

  • Budgetvriendelijk
  • Opgebouwd met templates
  • Technisch performant
  • Ontworpen in jouw design
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Makkelijk uit te breiden met extra modules

Een eenvoudige en snelle site maken die met je bedrijf meegroeit? Ontdek onze Click&Go formule.

Geniet van onze
Full web service

WebComm is een onderdeel van de D’M&S communicatiegroep. Hierdoor kunnen we jouw digitaal project van A tot Z uitvoeren. We zorgen dat je site technisch af is, maar creëren ook de juiste content én versterken met de juiste online marketingstrategie je digitale business. Bovendien kan je gedurende het hele ontwikkelingstraject altijd bij ons terecht. We luisteren naar je vragen en helpen je persoonlijk voort.

Contacteer onze experten