Waarom voor WebComm kiezen? Niet alleen omdat we ervaren websitebouwers zijn die je digitale business kunnen boosten. Als onderdeel van de D’M&S communicatiegroep zijn we ook gepassioneerde verhalenvertellers, klaar om van je site een sterke communicatie- en marketingtool te maken. Benieuwd hoe we dat aanpakken?

Start met het juiste plan

We beginnen bij het begin: hoe presteer je online en waar wil je naartoe? Wordt jouw website gevonden in de zoekmachines? Activeert hij de juiste leads? Was je laatste online campagne een succes? En hoe doe je het op de sociale media? Meten is weten en dat doen we met online audits, analyses en peilingen. Op basis van die resultaten en je eigen doelstellingen bedenken we een digitale strategie die bij jouw ambities past.
 
Eenmaal de strategie op punt staat, starten we met het uittekenen van het digitale plan. Met wireframes en prototypes schetsen we de informatiearchitectuur, de blauwdruk voor een website waarin een aangename user experience en een vlotte interactie met de gebruiker centraal staan.

Wij maken customized websites

Wat is een goede website voor jou? Dat hangt af van wat je ermee wil doen… Volstaat een landingspagina of wil je een corporate website. Richt je je tot het grote publiek of tot een professionele doelgroep? Ga je voor e-commerce? Wij helpen je eerst de strategische lijnen uit te zetten voor we de website maken die jij nodig hebt.

Is een Click&Go website meer iets voor jou?

Niet iedereen heeft een complexe website nodig of een online platform met webshop en veel toeters en bellen. Soms volstaat een Click&Go website. Die is:

  • Budgetvriendelijk
  • Opgebouwd met templates
  • Technisch performant
  • Ontworpen in jouw design
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Makkelijk uit te breiden met extra modules

Een eenvoudige en snelle site maken die met je bedrijf meegroeit? Ontdek onze Click&Go formule.

Blijf sterk presteren

Eenmaal je website er staat, passen we die naadloos in je (online) marketing- en communicatiestrategie in. Zo zorgen we ervoor dat je site traffic genereert, waardevolle leads aantrekt én converteert. Via sociale media, SEO optimalisatie, Google AdWords,... optimaliseren we jouw website. Maar daar stopt het niet.

We lichten ook regelmatig je website door, leggen verbeterpunten bloot en ondersteunen je met extra services (opleidingen, contentcreatie, support,…) om je continu sterk te laten presteren.
 

Geniet van onze
Full web service

WebComm is een onderdeel van de D’M&S communicatiegroep. Hierdoor kunnen we jouw digitaal project van A tot Z uitvoeren. We zorgen dat je site technisch af is, maar creëren ook de juiste content én versterken met de juiste online marketingstrategie je digitale business. Bovendien kan je gedurende het hele ontwikkelingstraject altijd bij ons terecht. We luisteren naar je vragen en helpen je persoonlijk voort.

Contacteer onze experten

Aan de slag met jouw project

Bij WebComm ontwikkelen we de website die bij jouw bedrijf past en technisch goed zit,
klaar om je digitaal op de kaart te zetten en online te groeien.

Maak een afspraak