Een optimale gebruikerservaring creëren. Dat is het doel van alles wat we doen. Commerciële of corporate website? Webapplicatie? We vertrekken altijd van een gebruiksvriendelijke structuur en een intuïtieve user experience (UX-design). Daarna zorgen we dat alles ook grafisch klopt.

Met slimme technieken (en relevante content) houden we bezoekers ten slotte geboeid en verleiden we hen tot een conversie – van een contactaanvraag tot een aankoop.

Het begin: wireframes & prototypes

Een gebruiksvriendelijke website of applicatie maken, start met het ontwikkelen van wireframes (of prototypes). Wireframes schetsen het grotere kader. Ze geven je op een overzichtelijke manier een eerste idee van de structuur. Waar moeten de verschillende onderdelen komen? Welke content hoort waar thuis? Hoe leid je de bezoeker door de customer journey? Dankzij statische wireframes of dynamische prototypes voel je onmiddellijk of de gebruikerservaring goed zit.

 

Aandacht voor webdesign

Zijn de wireframes oké? Dan geven we je site of applicatie verder grafisch de juiste vorm. We ontwerpen een aantrekkelijk design dat op alle devices optimaal weergegeven wordt. Less is daarbij vaak more, dus gaan we voor een eenvoudige en toegankelijke user interface die jouw merkidentiteit weerspiegelt.

Benieuwd hoe we jouw website kunnen uitbouwen?

Contacteer ons voor je gratis offerte of meer info.